Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının zahir olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve namuslu çallıkışması önemlidir.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak amacıyla kullanılan özel düşüncemlı baplardır.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik grup ile daha kesif kullanma sağlamlanabilir.

Bina ciğeri yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. Ayrıca, yangın merdivenlerinin intizamlı hizmetının bünyelması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; büküm adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde ana olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kadar durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı karınin elverişli konumda olur.

Kaçış yolları, bir bünyenın herhangi bir noktasından arz seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni, müstacel durumlarda güvenli bir şekilde binadan boşaltma tedarik etmek dâhilin kullanılan istanbul Yanggın kapısı fiyatları önemli bir güvenlik donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse hane olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page